CodeFever - DigiHeroes (Hogeschool Gent - Campus Schoonmeersen)

CodeFever leert kinderen ‘computationeel denken’, dé basisvaardigheid van de toekomst. Deze 21st century skill wordt ook wel het nieuwe lezen en schrijven genoemd. CodeFever wil van kinderen digitale ‘creators’ maken in plaats van enkel ‘users’, een belangrijke nuance in deze snel digitaliserende maatschappij.

Het is een feit dat de arbeidsmarkt voortdurend evolueert. Computerkennis is daarbij een basisvereiste voor onze kinderen, maar binnen 10 jaar zal de lat voor hen nóg hoger liggen. Kunnen programmeren zal essentieel worden voor quasi iedere job. In het buitenland staan deze skills al hoog op de agenda! In Vlaanderen kunnen kinderen leren programmeren met CodeFever

CodeFever heeft een educatief leertraject uitgewerkt voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. Met een uniek pakket organiseert CodeFever lessenreeksen voor verschillende instapgroepen op leeftijd. Nieuwe lessenreeksen starten in september en februari.

Inschrijven voor de lessenreeks kan via www.codefever.be. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt! Is je kind jonger dan 12 jaar? Dan krijg je een fiscaal attest van 11,20 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 112 euro.

€ 101 - 250
Georganiseerd door: CodeFever vzw
Leeftijd: 12 tot 15 jaar
Adres
Valentin Vaerwyckweg 1
9000 Gent
Data
Zaterdag 07 Mrt
Zaterdag 06 Jun
Elke zaterdag 13:15u 14:45u
Categorie: Programmeren
Frequentie: Semesterreeks
Meer informatie? Inschrijven? Naar de website Terug naar overzicht