Creëer je eigen modelabel

Is ‘wat trek ik aan vandaag?’ het eerste dat je ’s ochtends denkt? Vertelt jouw kleerkast wie je bent, en wil je graag anderen inspireren met jouw eigenzinnige kijk op mode? Dan is ons Fashion-kamp absoluut iets voor jou! Samen met andere fashionista’s stamp je je eigen modelabel uit de grond, en daarbij worden jullie begeleid door experts uit de modewereld.

Het Fashion-kamp dat Junior Argonauts al voor de derde keer  organiseert, is er voor alle creatieve jongens en meisjes van 13 tot 17 jaar met een passie voor mode. Een week lang gaan zij aan de slag om een eigen collectie te ontwerpen, in dé modestad Antwerpen. Aan het einde van het kamp brengen ze hun eigen creaties aan de man in een pop-up shop.

Fashion is vandaag véél meer dan kleren maken alleen. Experts uit de mode- en marketingwereld leren ons ook hoe we een eigen merk creëren, en hoe we dat best in de markt zetten. Want een boeiend verhaal vertellen, zowel online als in real life, is onmisbaar voor wie het vandaag wil maken in de mode-industrie. 

We werken voor dit kamp samen met Kringwinkel AntwerpenIetstofSwishingen B.Right. Partners die duurzaam ondernemen mee uitdragen. We willen jongeren sensibiliseren om duurzaam om te gaan met hun kleerkast. 

We experimenteren met nieuwe technieken zoals een 3D printer.

> € 250
Georganiseerd door: Junior Argonauts VZW
Leeftijd: 12 tot 18 jaar
Adres
Bogaardplein 1
2000 Antwerpen
Data
Maandag 08 Apr
Vrijdag 12 Apr
09:00u 16:00u
Maandag 01 Jul
Vrijdag 05 Jul
09:00u 16:00u
Maandag 08 Jul
Vrijdag 12 Jul
09:00u 16:00u
Maandag 19 Aug
Vrijdag 23 Aug
09:00u 16:00u
Categorie: Andere
Frequentie: Kamp met overnachting
Meer informatie? Inschrijven? Naar de website Terug naar overzicht