Hogeschool VIVES Kortrijk Bytebusters (11u-12u30) Level 3

 
CodeFever leert kinderen ‘computationeel denken’, dé basisvaardigheid van de toekomst. Deze 21st century skill wordt ook wel het nieuwe lezen en schrijven genoemd. 
CodeFever wil van kinderen digitale ‘creators’ maken in plaats van enkel ‘users’, een belangrijke nuance in deze snel digitaliserende maatschappij.
Het is een feit dat de arbeidsmarkt voortdurend evolueert. Computerkennis is daarbij een basisvereiste voor onze kinderen, maar binnen 10 jaar zal de lat voor hen nóg hoger liggen. Kunnen programmeren zal essentieel worden voor quasi iedere job. In het buitenland staan deze skills al hoog op de agenda !
 In Vlaanderen kunnen kinderen leren programmeren met CodeFever. 
CodeFever heeft een educatief leertraject uitgewerkt voor kinderen van 8 t/m 15 jaar. Met een uniek pakket organiseert CodeFever lessenreeksen voor verschillende instapgroepen op leeftijd. Er starten nieuwe lessenreeksen vanaf half september in 22 steden in Vlaanderen.
 Inschrijven voor deze lessenreeks kan via www.codefever.be. Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt ! Is je kind jonger dan 12 jaar? Dan krijg je een fiscaal attest van 11,20 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 112 euro.

€ 5 - 10
Georganiseerd door: CodeFever
Categorie: Programmeerclub
Frequentie: Semesterreeks
Adres
Doorniksesteenweg 145
8500 Kortrijk
Data
Zaterdag 23 Sep
Zaterdag 16 Dec
00:00u 00:00u
Zaterdag 23 Sep
Zaterdag 16 Dec
00:00u 00:00u
Meer informatie? Inschrijven? Naar de website Terug naar overzicht