Wetikamp Brussel

Ook zo’n honger naar wetenschap en techniek? Verschijnt er spontaan een glimlach op je gezicht na het horen van programmeren en robots? Ja? Dan hebben we prijs. Tijdens het Wetikamp zet je al snel je eerste stappen in de wondere wereld van de wetenschap. We starten met een aantal kennismakingsspelletjes en eens we elkaar wat beter kennen, vliegen we er meteen in! Je leert programmeren als een pro en kan in een mum van tijd een robot bedienen. Te gek, toch?

Nuttige informatie
Voor wie?
 Voor kinderen van 9 tot 12 jaar.
Waar? In Brussel. De exacte locatie wordt op een later tijdstip meegedeeld.
Wanneer? Tijdens de tweede week van de paasvakantie, van 15/04 tot 19/04. Elke dag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Er is vooropvang voorzien vanaf 08.30 uur en naopvang tot 17.30 uur.
Prijs? €80*

Sta je te popelen om je in te schrijven en wens je al wat meer informatie over het kamp? Dan kan je best even contact opnemen met Eden door een mailtje te sturen naar eden@hujo.be.

* Wens je meerdere kinderen van hetzelfde gezin in te schrijven voor dit kamp? Dan krijg je van ons een korting per inschrijving:

  • voor het eerste kind betaal je €80
  • voor het tweede kind betaal je €70
  • voor het derde kind betaal je €60

Vind je dit kamp super maar ben je niet vrij tijdens de paasvakantie? Dan kan je je inschrijven voor het Wetikamp tijdens de eerste week van juli. Klik hier voor meer informatie.

€ 51 - 100
Georganiseerd door: Hujo
Leeftijd: 9 tot 12 jaar
Adres
Anpachlaan 111 7
1000 Brussel
Data
Maandag 15 Apr
Vrijdag 19 Apr
09:00u 17:00u
Categorie: Techniek
Frequentie: Kamp zonder overnachting
Meer informatie? Inschrijven? Naar de website Terug naar overzicht