Objective International

Objective International, opgericht in 1996, biedt standaard softwareoplossingen voor de optimalisatie van productie (Manufacturing Execution System), logistieke operaties (Warehouse Management System) en personeelsmanagement (WorkForce Management). Objective International is vandaag een vooraanstaande Europese Supply Chain Execution aanbieder binnen de maak- en de  semiprocesindustrie.

Wereldwijd tevreden klanten
Meer dan 250 referenties wereldwijd doen beroep op de Objective-softwaresuite om hun productie en logistiek efficiënter aan te sturen.

Ruim 70 hoogopgeleide en gemotiveerde medewerkers staan garant voor een klantgerichte en doeltreffende projectaanpak. Na een grondige analyse van de projectscope worden de doelstellingen gedefinieerd; gevolgd door de uitwerking van de technische en functionele specificaties. U, als klant van Objective, kan rekenen op een echte one-stop-shop approach: software, hardware, configuratie, integratie, testen, go-live tot 24/7/365 support.

Snel, slim en innovatief
De Objective-medewerkers focussen op de toegevoegde waarde voor uw organisatie. Wij leveren meer dan softwareoplossingen. Objective staat garant voor een snelle ROI door slimme oplossingen en een innovatieve aanpak. Momenteel heeft Objective International kantoren in België (Wichelen en Roeselare) en Nederland (Eindhoven).

Meer info over Objective, onze klanten en oplossingen kan u vinden op www.objt.com.

Categorie: Programmeren
Frequentie: Losse activiteit
Adres
Meerbos 2
9260 Wichelen
Jacob Van Arteveldestraat 3/01
8800 Roeselare
High Tech Campus 41
NL - 5656 AE Eindhoven
Website

www.objt.com

Telefoon

+32 52 43 20 80

Meer weten over Objective International? Ontdek meer informatie Terug naar overzicht