Sapikids

Wetenschappen en technologie, het is een vak apart! Sommigen zijn er bang voor, anderen weten niet goed wat het inhoudt, en een enkeling is reeds gebeten door de wetenschapsmicrobe...

Sapikids richt zich op het warm maken van leerlingen en studenten voor wetenschappen en technologie. Via interactieve workshops verspreiden we de wetenschapsmicrobe onder onze jeugd. Leerkrachten en ouders staan we bij met raad en daad. 

Op school

Voor leerkrachten is het niet altijd eenvoudig om wetenschappen en techniek te introduceren in het gewone lessenpakket. Vaak ontbreekt de nodige tijd, het materiaal, maar soms ook de inspiratie. Met onze workshops zorgen we voor een kant-en-klare oplossing die toelaat om leerlingen in contact te brengen met wetenschappen en techniek. Ze krijgen de kans om volop zelf te experimenteren met materiaal en instrumenten die ze nooit in handen krijgen tijdens de gewone lessen.

Vrije tijd

Waarom zou je in je vrije tijd bezig zijn met wetenschappen en technologie? Je hoort wel eens vaker dat wetenschappen en technologie saai zijn... Maar niets is minder waar! Onze workshops zijn pure fun! Ze laten de jonge ontdekkers op een speelse en actieve manier kennismaken met wetenschappen en technologie. Het is de bedoeling dat ze DOEN! Creativiteit en technologie gaan in deze workshops hand in hand!

Categorie: Techniek, Wiskunde en natuurwetenschappen, Natuur, Programmeren
Frequentie: Losse activiteit, Korte reeks, Kamp zonder overnachting
Doelgroep: 4 - 16 jaar
Aanbiedingen:
Stageplaatsen
Activiteiten op locatie
Activiteiten voor volwassenen
Adres
M&W Technics BVBA
Brusselstraat 26
1740 Ternat
Telefoon

0484/63.73.41

Meer weten over Sapikids? Ontdek meer informatie Terug naar overzicht